Dankzij de Cloud mag u uw manier van werken, communiceren en samenwerken herdenken.                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

Uw voordelen

  • 100 % privé-Cloud. 
   Uw informatie wordt gehost in België, in ons Data Center, in het hart van ons netwerk. Dit privé-Cloudmodel garandeert u de totale beveiliging van uw gegevens, hun territorialiteit, beheersing en traceerbaarheid. 

  • Productiviteit en "time to market"
   U gebruikt diensten "on demand" en aangepast aan uw behoeften. Uw IT-team kan focussen op de reële behoeften en plannen van uw interne of externe klanten. U versnelt uw "time-to-market".

  • Flexibiliteit
   U gebruikt enkel de IT-resources die u nodig heeft, en u past ze aan volgens de groei van uw activiteit.

  • Beschikbaarheid
   U garandeert uw medewerkers en klanten 100 % beschikbaarheid van uw gegevens en applicaties dankzij de redundantie van uw infrastructuur in ons Data Center.

 • Besparingen
  U bespaart op de belangrijke kosten voor aankoop, beheer en evolutiviteit van infrastructuur. Dankzij het "Pay as you use"-principe betaalt u enkel de diensten die u gebruikt, en blijft u intussen continu in de spits van de technologie.

Cloud Solutions

Eigenschappen

Infrastructuur, platform of software: doe uw aankopen volgens uw behoeften! Klik op de verschillende pictogrammen en ontdek wat elke oplossing u te bieden heeft:

 

Software as a Service (SaaS)

 • Data Backup

  Data Back-up: verlies geen gegevens meer

  Bescherm uw virtuele servers, partities en cruciale informatie (bestanden, databanken, configuratiefiches, voorwerpen en mailboxen, …) en recupereer ze op afstand. Uw informatieoverdracht is beveiligd via uw privénetwerk IP VPN Win.

 • Cloud Telephony

  Cloud Telephony: ieder zijn profiel!

  Cloud Telephony komt voort uit een exclusieve samenwerking tussen Win en Unify: het is een performante collaboratieve oplossing die al uw communicatiekanalen (spraak, video en mobiliteit) verenigt. Op kantoor of onderweg: de functies passen zich perfect aan uw behoeften aan. U werkt efficiënt samen met uw collega's en verhoogt de tevredenheid van uw klanten. 

  Meer info op www.cloudtelephony.be

  De fiche downloaden

 • Hosted Mail

  Hosted Mail: uw e-mail komt overal door

  U synchroniseert en raadpleegt uw e-mails, contacten en agenda: overal en op elk type terminal. U beheert uw taken en deelt uw beschikbaarheid met uw collega's.

  Deze oplossing steunt op wereldwijd erkende applicaties. Ze worden maandelijks en per gebruiker gefactureerd.

Platform as a Service (PaaS)

 • Cloud Wifi

  WiFi-cloud: surfcomfort voor iedereen

  Voor uw behoeften inzake dekking voor WiFi Indoor en Outdoor kunt u rekenen op onze Cloud-oplossing, uniek op de markt. Wij beveiligen de toegang tot uw privénetwerk (IP VPN) en/of tot internet voor uw medewerkers en klanten. Voor uw specifieke evenementen ontplooien wij tijdelijke oplossingen die in staat zijn om duizenden gebruikers een optimaal surfcomfort te garanderen.

  De WUH fiche downloaden
  De Wireless Events fiche downloaden

 • Mobile Device Management

  Mobile Device Management: beheer uw hele park van mobiele toestellen

  Eén centrale locatie voor het beheer en de beveiliging van al uw mobiele apparatuur, privé en professioneel, met toegang tot gegevens en applicaties van uw organisatie.

  Het beheerplatform wordt gehost in uw privécloud: dit garandeert maximale flexibiliteit en beveiliging op topniveau.   Leer meer over onze oplossing voor mobiliteit in het bedrijf.

  De fiche downloaden

 • Cloud Security

  Cloud Security: virtualiseer uw beveiliging 

  Bescherm uw netwerk efficiënt tegen aanvallen vanuit het internet. Controleer en filter de toegang van uw medewerkers tot het web en zijn applicaties, en dit alles via een gedeeld en flexibel platform dat wordt gehost in ons data center. 

 • Virtual Private Server

  Virtual Private Server: servers on demand

  Beschik snel over een gevirtualiseerde server op maat van uw behoeften. 

  U bevrijdt uzelf van alle administratieve en operationele gedoe (onderhoud, reparaties, …) en realiseert besparingen op uw infrastructuren. Het niveau van redundantie, automatische veilige opslag van uw informatie en mogelijkheid tot herstel van vroegere versies garandeert de continuïteit van uw business.

Infrastructure as a Service (IaaS)

 • DataStorage

  Data Storage: diskruimte on demand

  Een multi-redundante en hoogbeveiligde opslagruimte (EMC², AVAMAR) garandeert u de beschikbaarheid van uw gegevens: bestanden voor back-up (cf. Data Backup). opslag en doeltreffend herstel van uw bestanden, partities en databanken. 

  Voor een maximale efficiëntie worden de belastingspreiding en de partitie- en schijfsoorttoewijzing gerealiseerd volgens de inhoud en prioriteiten (back-up, wegschrijven in real-time, ...). 

  U betaalt enkel voor de werkelijk gebruikte opslagruimte.

 • Private Cloud

  Private Cloud: uw eigen Cloud-infrastructuur opbouwen 

  Wij bouwen uw private Cloud-infrastructuur zodat u uw eigen diensten kunt exploiteren: telefonie, mail, virtuele servers, ... Onze ervaring van meer dan 15 jaar in partnerships met de grootste fabrikanten garandeert u een oplossing op maat van uw behoeften.  

Enkele referenties

Publicaties