Win ontwerpt oplossingen voor het beheer van lokale netwerken. Deze oplossingen spelen in op de verwachtingen van alle organisaties, klein tot groot, op één of meer vestigingen.                                                                                                                                                                                                                                                                           

Uw voordelen

 • Optimalisering van uw bestaande infrastructuur
  U werkt met één enkele infrastructuur waarin al uw informatie haar weg zoekt en vindt. Het uniforme beheer van uw installaties is goedkoper en helpt u aan rendement te winnen.

 • Professionele en gepersonaliseerde begeleiding
  Door uw lokaal netwerk toe te vertrouwen aan Win, profiteert u van diensten als consultancy, ‘site survey’, design, installatie, (co)beheer en onderhoud van een team dat gespecialiseerd is in uw oplossing

 • Productiviteit van uw teams
  Uw lokaal netwerk is opgebouwd met betrouwbare technologieën die zeer hoge SLA's (serviceniveaus) garanderen met een snelle oplossing van eventuele incidenten. Deze hoge beschikbaarheid garandeert u dat onderbrekingen van de dienstverlening beperkt tot onbestaand zijn.

Kenmerken van de oplossingen voor 'Lokale Netwerken' – LAN's

 • Eén enkele infrastructuur voor uw intern data-, spraak-, multimediaverkeer of speciale protocollen (Medical, M2M enz.). U krijgt hiermee toegang tot al uw IT-applicaties en -resources.

 • Een flexibele en evolutieve bekabelingarchitectuur

 • Een brede keuze van kabeltechnologieën, van de klassieke benaderingen tot FTTD (Fiber-To-The-Desk) voor een flexibel lokaal netwerk met "Zeer Hoog Debiet" 

 • Een complete oplossing, inclusief de dimensionering, de installatie, het actieve beheer van alle uitrustingen die actief zijn in uw lokaal netwerk (switches, …), voor een optimale functionaliteit van heel uw infrastructuur 

 • De ondersteuning van een brede waaier van uitrustingen

Enkele referenties

Publicaties