Beveilig en beheer uw mobiele apparatuur met een MDM-oplossing (Mobile Device Management).                                                                                                                                                                                                                      

Ontdek de voordelen van MDM

Steeds meer mobiele toestellen hebben toegang tot uw bedrijfsgegevens. Ze moeten daarom doeltreffend beschermd worden tegen virussen die specifiek mikken op dat soort uitrusting. Een zoekgeraakt mobiel toestel vormt een extra risico op gegevenslekken.

Dankzij onze oplossing voor MDM (Mobile Device Management - BYOD) vergrendelt u op afstand zoekgeraakte/gestolen apparaten, kunt u een virus verwijderen of in quarantaine plaatsen, weigert u toegang aan ‘jailbreak’-toestellen, verbiedt u websites die er bekend voor staan dat ze spyware hosten…

  • Totale bescherming. U beschermt uw bedrijfsgegevens doeltreffend tegen aanvallen (virussen, malware enz.) die specifiek op mobiele terminals mikken.

  • Aanpassingsvermogen. U beschikt over een beveiligingsoplossing die aangepast is aan alle soorten terminals, van alle merken en met alle besturingssystemen, om het even of de onderneming ze levert dan wel uw werknemers ze meebrengen (BYOD).

  • Productiviteit. Ublokkeert websites waarvan bekend is dat ze spyware hosten. Door op afstand in te grijpen op problematische terminals beperkt u de onbeschikbaarheidstermijn bij hun gebruikers.

  • Eenvoud. U beschikt over het meest intuïtieve platform van de markt. U staat zelf in voor het volledige beheer of u kiest voor een gedeeld beheermodel, samen met onze teams.

 

Leer meer over onze mobiliteitsoplossingen voor het bedrijf

 

Raccourci vers contact